En enää muista miksi tämä kohta oli tärkeää merkitä muistiin johonkin, mutta nyt ne, jotka pelkäävät liian suuria juonipaljastuksia pistää silmät kiinni. Tulossa on ote edelleenkin kirjasta Oikea äiti.

"Sinun ei pitäisi puhua tuolla tavalla", Abby sanoi kiusaantuneena. "Sara ei pidä siitä, eikä se ole oikein mukavaa."
"Mukavaa?" Mack tiukkasi. "Mukavaa? Mitäs helvettiä se tarkoittaa?"
Abby vetäytyi kuoreensa. "Mukavat ihmiset eivät puhu tuolla tavalla. Sellaiset ihmiset, jotka eivät ole... oppimattomia ja karkeita."
"Niinkö armas siskomme väittää?"
"Niin", Carrie sanoi kovalla äänellä. "Hän läksytti meitä niin että meille tuli hirveä olo, mutta se kuulosti oikealta. Sara on yleensä oikeassa", hän lisäsi murheellisena.
"Maailmassa on vaikka kuinka paljon muitakin sanoja", Doug sanoi. "Siis miljoonia."
"Ai yhtä hyviä kuin paska?" Mack kysyi. "Todella ihan oikeasti yhtä hyviä?" Hän virnisti, kun keittiön täytti kahvimyllyn meteli, ja tyhjentäessään sitten purut keittimeen ja kaataessaan säiliöön vettä hän sanoi: "No, mitä ne sitten ovat?" Muut rypistivät otsaansa ja miettivät. "Miljoonia", Mack tuhahti.
"Moukkamainen", Abby sanoi. "Ja epähieno... ja... hmm... halpamainen ja... hmm... ruokoton-" Hän vaikeni. "En muista niitä!" hän vaikersi. "Niitä oli niin paljon, kokonainen rimpsu, ja ne kuulostivat todella hyviltä - ai, pahansuopa, se oli yksi - mutta en muista kaikkia. Jos Sara olisi täällä, hän suoltaisi ne kyllä, hän muistaa ne ulkoa."
"Paska on ihan hyvä sana", Mack sanoi päättäväisesti. "Merkittävä, monimerkityksinen ja merkillisen upea sana, värikäs ja sanavarastoa laajentava. Sitä paitsi se viestii asioita. Eikö? Mitä muuta sanalta halutaan? Paska viestii asioita. Eikö?"

Noin: nyt saa avata silmät.